Skip to main content

Ep. XIX: Fac din nou o SESIZARE PUBLICĂ a PARCHETELOR și Instituțiilor abilitate, prin care procurorii ori polițiștii să califice faptele prezentate în sarcina numiților reclamați, cu încadrările penale care se impun!

| Foncea Dacian |

După atâtea PLÂNGERI PENALE depuse Parchetelor abilitate împotriva făptuitorilor din PNL BIHOR și după SESIZĂRILE PUBLICE anterioare de pe blog, era evident necesar ca membrii și simpatizanții PNL să afle

În ce hal a ajuns PNL BIHOR cu Bolojan, Birta, Carp,…!

Am prezentat în episoadele de pe blogul foncea.ro, incluzând și în SESIZĂRILE PUBLICE recent realizate, faptele liberalilor de vază din Bihor: BIRTA, CARP, …etc.

Pentru cei care mă cunosc, era mai mult decât evident că îmi voi face datoria de cetățean și că voi înștiința PARCHETELE despre săvârșirea de fapte penale de către numiții CARP GHEORGHE și BIRTA FLORIN ALIN, precum și de complicii acestora.

Dosarele penale sunt în lucru la diferite Parchete, iar unele sunt deja în fața Judecătorilor care vor hotărâ dacă ”sistemul” poate fi cercetat penal sau nu; de aici încolo este problema Justiției, eu voi continua să depun plângeri penale și sesizări publice ale Instituțiilor abilitate împotriva liderilor corupți ai PNL BIHOR, detaliind faptele acestora până când procurorii îi vor cerceta pe cei vinovați!

Acum trebuie să fie făcute publice câteva amănunte legate de  corupția și interesele obscure din PNL BIHOR, născute în contextul deținerii puterii absolute în Bihor de ”administrația” Bolojan!

Mai întâi vreau să clarific un amănunt important: în anul 2005 când Bolojan a fost adus din Aleșd de liderii liberali de atunci, eu eram Director, nu Bolojan m-a făcut Director!

În schimb, pe aproape toți lacheii din jurul lui, Bolojan i-a făcut oameni! 

De aceea am autoritatea morală și profesională să explic liberalilor detalii despre ”echipa” BOLOJAN, cu liderii ”incontestabili” CARP și BIRTA!

Spre mâhnirea mea, am avut prilejul să cunosc ”echipa de lideri” din administrația Bolojan! O bună parte nu au capabilitatea să exprime ce vor să transmită, nu au un mesaj propriu și asumat, sunt doar lingăi, atât! Dar în mod sistematic și organizat aceștia îl pupă în cur pe Bolojan de câte ori este cazul! Așa au ajuns aceștia șefi în ADMINISTRAȚIA BOLOJAN!

Puțini din ”echipa” lui Bolojan merită să fie lideri PNL! Foarte puțini își vor putea menține un traseu la vârful PNL Bihor după retragerea lui Bolojan! Susțin aceste precizări cunoscându-i pe aproape toți din poziția de membru al Biroului Executiv Județean al PNL! Nu dau numele celor merituoși pentru a nu-i compromite în fața liderilor impuși de Bolojan, dar evident că în mod obiectiv sunt obligat să-i reclam și să-i critic pe cei care distrug reputația PNL-ului!

În antiteză, aici și acum trebuie să aduc un omagiu fostului Director al OTL, distinsului Director POP VIOREL – ”Dumnezeu să-l odihnească în pace” – care și el era DIRECTOR (al unei cunoscute firme private) înainte să-l facă Bolojan, dar care în mod nedrept a suferit pentru postul ce i-a fost luat într-un mod nedemn, după ce l-a purtat în Europa pe Bolojan și l-a învățat ce înseamnă transportul în comun cu mult înainte să pună Bolojan un lacheu în locul Distinsului Viorel POP!

L-am întrebat repetat pe Bolojan în 2008 de ce nu scoate scheletele din dulapul fostului Primar…și nu mi-a răspuns. Răspunsul îl aflăm acum: știa că va ajunge în momentul în care altcineva îi va găsi lui scheletele din dulap…și probabil, încă de atunci i s-a promis de către ”sistem” că nici lui, la rândul său, nu i se vor scoate…Asta mai vedem dacă ”sistemul” se ține de cuvânt sau se aplică LEGEA!

Prin anii 2016-2017 l-am tot întrebat pe Bolojan de ce nu luptă bărbătește cu Mang, dar am concluzionat că dacă vreau să spun ce am de spus, nu voi putea avea răspunsul la ședințele PNL-ului conduse de Bolojan, ci doar exprimându-mi răspicat părerea în plenul Consiliului Județean Bihor!

În vara anului 2016 a fost un moment în care s-a putut ușor observa că majoritatea oamenilor lui jurul Bolojan erau compromiși cel puțin politic (evident că pentru o parte substratul era unul economic) și nu aveau capabilitatea să ridice nici vocea, dar altminteri capul în momentele de înjosire absolută și definitivă a PNL-ului de către UDMR și PSD! 

Jocurile mizerabile din politica județeană la alegerile din 2016 făcute atunci de Mang și UDMR l-au orbit pe Bolojan în ambiția acestuia de a-i exclude definitiv pe aceștia din ecuația puterii politice județene, acele momente fiind decisive în scopul asumat de Bolojan de a controla Bihorul!

M-am întâlnit cu Președintele PSD Ioan Mang în 2020 ca să-i spun că aflasem că PSD-iștii lui de la Centru îl vor schimba din funcția de Președinte, lucru care evident nu era deloc potrivit atunci în contextul necesității de atenuare a pericolului dictaturii instaurate de Bolojan care se pregătea să o instituie total și definitiv în Județul Bihor; Bolojan a reușit să-și atingă scopul mârșav până la urmă doar parțial totuși, șansa reducerii autocrației extreme dorită de acesta venind de la diluarea influenței lui la București, nicidecum de la posibilitatea opoziției politice județene de a-l mai pondera pe Bolojan în ambiția oarbă a acestuia de a face din PNL ”partidul unic” din Bihor. 

Pentru PNL părea și acum pare o imensă realizarea politică a lui Bolojan de a lua și Primăria Oradea și Consiliul Județean și Prefectura. Da, categoric este un deziderat politic absolut într-o luptă electorală și administrativă! Cu o ”echipă” valoroasă, cu oameni destoinici, onești și care își asumă viața politică în slujba comunității, PNL-ul Bihor putea performa astfel!

Numai că, din păcate, dictatura lui Bolojan a creat în jurul acestuia un grup de  parveniți care a adus mare pacoste peste bihoreni, care s-au ”pricopsit” astfel cu lideri PNL de teapa lui BIRTA și CARP!

Am încercat astfel să explic succint că BIRTA și CARP nu ajungeau la nivelul infracțional pe care l-au atins acum dacă era un echilibru politic la nivel județean din 2016 încoace!

Bolojan a creat astfel de specimene politice, tocmai din dorința de a-și impune cu orice preț ”echipa” peste tot. Bolojan a tânjit 10-12 ani după puterea absolută în Bihor, nu neapărat pentru PNL, ci pentru el și ”echipa” lui, iar când a obținut-o a impus un PRIMAR MARIONETĂ și pe coruptul CARP peste tot ce înseamnă …sănătate!

 Un exemplu extrem de oportun aici este și numirea Prefectului ȚIPLEA – fin de cununie al lui Bolojan! Adică, fenomenul nu se oprește la BIRTA și CARP, dar cei doi sunt filonul actualului subiect infracțional din sistemul sanitar, de aceea îl detaliez!

Așadar, acest episod nu este despre Bolojan, este despre CARP și BIRTA!

CARP l-a servit pe Bolojan mult timp, sigur și-a făcut și interesele lui – pe care le știu și pe alea, așa încât a fost dat afară din mandatul de viceprimar.

Apoi CARP l-a executat pe fiul pritenului lui, Ritli, și i-a luat locul la Județean.

Apoi a fost ”eroul” din pandemie, când CARP a cumpărat aparatură și echipamente medicale pe milioanele de euro primite în pandemie la SPITALUL MUNICIPAL, deși nu avea dreptul fiind într-o INCOMPATIBILITATE majoră! Cum le-a cumpărat? ILEGAL! 

Apoi CARP a ajuns Senator, dar a venit de acolo ”bătând pe botă” cum zic bihorenii! L-am reclamat la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, care l-a prins și l-a demascat, predându-l la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru săvârșirea de fapte penale! PNL –ul central i-a făcut atunci bagajele lui CARP și l-a trimis la Bolojan la Bihor, pentru că incompatibilitatea Senatorului CARP la București era de răsunet față de incompatibilitatea lui Carp acoperită în Bihor de ”sistem”!

CARP a îngenuncheat Spitalul Județean, și-a aservit o șleahtă de nemernici prin care controlează de foarte mulți ani angajații, de la medici, asistente, până la brancardieri și personal TESA; această bandă de favoriți din jurul lui CARP fură și banii spitalului și fac ce vor în unitatea sanitară publică!

CARP nu este MANAGERUL Spitalului Județean! Este doar un INCOMPATIBIL și un regizor al unei proceduri de licitație măsluită în favoarea lui! 

CARP a fost numit ILEGAL ca Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor! BIRTA l-a desemnat Manager, numai că acesta nu putea fi decât un reprezentant al SC MARGOBRINI SRL – societatea de familie a lui CARP pentru care s-a făcut cu dedicație caietul de sarcini de la licitația deschisă, astfel încât să nu poată nimeni să egaleze ”performanțele” manageriale ale lui CARP! Mai exact, s-au luat date din CV-ul lui CARP și s-au înscris în caietul de sarcini al licitației din SEAP, implicit firma lui CARP fiind singurul participant și…câștigător!

CARP semnează toate documentele SPITALULUI PUBLIC ca ”reprezentant legal al SPITALULUI CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BIHOR”. Corupția a adus Spitalul Public în situația în care TOATE documentele emise în ”epoca” INCOMPATIBILULUI și ILEGALULUI CARP, sunt NULE! Numai că nulitatea TUTUROR documentelor semnate de CARP trebuie să se constate individual în Instanță. Astfel, de la contracte comerciale, licitații, contracte individuale de muncă, protocoale, achiziții, plăți, concedieri, execuții bugetare, bilanțuri, situații financiare, acțiuni în instanță, orice,…ORICE DOCUMENT EMIS DE SPITALUL JUDEȚEAN AVÂNDU-L PE CARP CA REPREZENTANT LEGAL, este NUL!!!

Între timp Managerul CARP numit de BIRTA ca reprezentant al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor își plătește lui însuși în mod abuziv, ca asociat al firmei lui – SC MARGOBRINI SRL – în fiecare lună suma de 30.000 de lei!

Așadar, CARP este INCOMPATIBIL, numit ILEGAL ca Manager al Spitalului Județean și în CONFLICT DE INTERESE PENAL!

PRIMARUL MUNICIPIULUI ORADEA, împreună cu complicii acestuia, în mod punctual aducând în atenția publică pe Secretarul General al Municipiului Oradea BORBEI EUGENIA și pe Directorul Direcției Economice FLOREA EDUARD, îl mențin pe numitul CARP GHEORGHE în mod ILEGAL în funcția de Manager și reprezentant legal al Spitalului Județean!

Apropo, și FLOREA EDUARD e din ”echipa” Bolojan! E cel cu ”calculele”, care încearcă să convingă orădenii cât de mult se mai poate împrumuta PRIMĂRIA ORADEA de la BERD și de la alte bănci! Toată Europa, toată lumea, trece printr-o criză financiară fără precedent, toți oamenii de afaceri din lume stau și așteaptă un semn al revenirii din criza economică globală marcată de lipsa de bani și de un blocaj fără precedent …semn care din păcate nu mai apare niciunde în Europa, dar ORADEA se împrumută masiv și astfel ORADEA are sute de șantiere deschise care nu vor ajunge să atragă toți banii europeni! Din păcate, orădenii le vor deconta foarte scump, fără ca nici măcar cetățenii să și le fi dorit, cele mai multe nefiind necesare, iar unele fiind chiar absurde și total inutile în raport cu risipa de bani, deranjul produs și efectele minime !

Și BORBEI EUGENIA este din ”echipa” Bolojan…scăpată de ceva timp de niște belele pe la DNA! Acum, ca și SECRETAR GENERAL al MUNICIPIULUI ORADEA l-a propus Manager ILEGAL pe CARP!

Și ajungem încet, încet … și la BIRTA FLORIN ALIN:

Aici e o poveste clasică de servilism în deplinătatea cuvântului din dex, a acestui individ față de Bolojan. Liderul PNL Bihor l-a ales pe BIRTA să-i servească interesele la Municipiu, Bolojan plecând la Județ și conducând de acolo Municipiul. De ce conducând? Simplu: împreună cu BIRTA, BOLOJAN a inițat abuziv proiectul de HOTĂRÂRE de GUVERN pentru desființarea ILEGALĂ și prin FAPTE DE CORUPȚIE a fostului SPITAL CLINIC MUNICIPAL ”Dr. Gavril Curteanu” ORADEA! De remarcat că și Bolojan și finul lui, PREFECTUL ȚIPLEA DUMITRU, au avut împreună inițiativa de HG pentru desființarea SPITALULUI PUBLIC MUNICIPAL după 50 de ani de funcționare a acestei entități medicale în slujba comunității!

Nu era vreun Spital înființat și organizat de vreun liberal din ”administrația”  Bolojan, în așa fel încât aceștia să fie îndrituiți să desființeze SPITALUL MUNICIPAL al ORĂDENILOR! Vor răspunde pentru faptele lor, pe rând, Parchetele vor stabili adevărul până la urmă! 

SPITALUL MUNICIPAL a fost desființat ”juridic” prin faptele de corupție ale lui BIRTA, BOLOJAN și ȚIPLEA, ca să se satisfacă vanitatea lui CARP! Interese obscure de partid și de grup, au dus la un destin nefast pentru un Spital PUBLIC al ORĂDENILOR! 

Astăzi, fostul SPITAL MUNICIPAL a ajuns într-o situație critică de funcționare! Este absolut condamnabil public și penal efortul administrației Bolojan de a desființa Spitalul Public, defavorizând comunitatea! SPITALUL MUNICIPAL fiind desființat juridic a fost lăsat de izbeliște de ”Județean”, așa cum era de așteptat, astfel încât secțiile de psihiatrie s-au transformat în ruine, iar în locațiile fostului Spital Municipal mișună șobolanii!

ORADEA nu are un cămin de bătrâni al Municipalității, oamenii își duc pe bani grei bătrânii să-și mai aline suferințele pe la spitale private! Dar ORADEA are sute de șantiere de infrastructură din așteptații bani europeni, care nu vor mai veni toți! 

ORADEA lui BIRTA a luat milioane de euro împrumut, acum pe cea mai mare criză economică de 75 de ani încoace, bani din care să schimbe și iluminatul public în Parcul 1 Decembrie! 

Acest BIRTA despre care vorbesc eu și nu COTIDIANUL, chiar crede că lumea nu pricepe ce face el, chiar ne crede pe toți proști?!

Acest BIRTA FLORIN ALIN îl menține ilegal și prin FAPTE DE CORUPȚIE pe post pe pensionarul CARP GHEORGHE!

Pot să continui mult și să scriu multe pagini chiar fiind palpitantă povestea, dar se depășește standardul de a fi citită pe facebook ”la o cafea”.

Știind atâtea fapte săvârșite de CARP și BIRTA sunt obligat să le spun Instituțiilor Statului ca să se termine odată cu corupția lui BIRTA, CARP și a complicilor lor din sănătatea bihoreană!

Acum CARP vrea realizarea MARELUI CONSORȚIU, care nu va mai fi doar la nivel de Județ, ci de regiune! Păi cum vine asta? CARP este un corupt fiind menținut pe post prin fapte de corupție și acum vrea să conducă sănătatea pentru vreo 2 milioane de suflete?! Deja devine serioasă treaba, fiind  de siguranță națională…

Un exemplu punctual vă dau: acel celebru laborator de analize automatizat care nu-și poate atinge capacitatea decât absorbind probele de sânge ale pacienților dintr-un areal geografic larg, pierde probe! Da, se pierd probe recoltate de la pacienți într-o pondere mai mult decât critică, în loc ca fiecare spital să-și facă analizele proprii, cel puțin cele uzuale, așa cum e în lumea întreagă!

Degeaba CARP unifică spitalele și le pune sub coordonarea lui, că imediat ce va fi extras din managementul sanitar atât de aservit lui și intereselor de grup din jurul său, toată structura managerială și funcțională a sistemului sanitar bihorean va reveni la normalitate, cu orașele care să-și gestioneze local pacienții în funcție de gradul de competență al spitalului, iar apoi cu un SPITAL MUNICIPAL ORADEA care să acopere patologia cronică și pediatrică, precum și un SPITAL JUDEȚEAN CLINIC DE URGENȚĂ care să acopere real și obiectiv nevoile populației.

Actualele investiții de zeci de milioane de euro din Spitalul Județean și din parcarea mastodontică nu fac decât să risipească și să îngroape banii publici, SUNT INUTILE, deoarece actualul SPITAL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ se află într-un cotlon al orașului, pe când nevoile și normele actuale impun un SPITAL JUDEȚEAN de URGENȚĂ lângă aeroport, pe bulevarde/magistrale rutiere largi, nicidecum în fundătura actuală – care se manifestă tot mai mult ca un elegant resort imobiliar nicidecum ca zonă ”roșie” de intervenție rapidă! 

CARP face aceste investiții din interes personal și apoi pleacă, el este acum pensionar, dar aceste investiții condamnă bihorenii pe următorii cel puțin 30 de ani ca să îndure ambiția tâmpită a lui CARP de a menține și a investi în fundătura actualului SPITAL JUDEȚEAN! 

Acest stabiliment medical poate deveni cel mult un Centru de Recuperare Medicală, cu bloc operator, fiind cel puțin ca infrastructură la nivelul Clujului pe această specialitate, dar nicidecum SPITAL JUDEȚEAN de URGENȚĂ pentru următorii 30 de ani! 

Dacă se dă un cod roșu pe vreo platformă industrială din Bihor și merg 20 de ambulanțe spre UPU, ultimii zece pacienți nu vor mai ajunge să intre în viață, nu pentru că nu avem oameni dedicați în sistemul de urgență, ci strict pentru că nu permite accesul, zona în sine este imposibil a fi abordată cu această destinație care trebuie compatibilizată cu nevoile viitoare ale județului!

De aceea vanitatea pensionarului CARP trebuie anulată numaidecât și se impune a se gândi o strategie reală pentru viitorul SPITAL JUDEȚEAN al bihorenilor!

Cu prezentarea acestor aspecte tehnice de funcționare a Spitalului Județean, era să uit de DULĂU DOREL din ”echipa” administrației Bolojan. În luna august 2019 numitul DULĂU DOREL mi-a spus în curtea Spitalului Municipal că Bolojan l-a asigurat că va merge Președinte-Director General la CAS Bihor! A ajuns! DNA cercetează acum cum a ajuns! Imediat ce DULĂU a ajuns la CAS Bihor, ca Președinte a săvârșit fapte penale, de la delapidare, până la fapte de corupție grave!

Stau la dispoziția PARCHETELOR, a POLIȚIEI, a tuturor Instituțiilor abilitate ale Statului Român, ca prin ceea ce cunosc și în mod evident probez despre corupții administrației Bolojan, să se cerceteze faptele numiților CARP GHEORGHE, BIRTA FLORIN ALIN, DULĂU DOREL și a compliclor acestora, ca să terminăm odată cu ”echipa” lui Bolojan care încalcă LEGEA!

Membrii PNL Bihor trebuie să știe că se spune de ceva timp și adevărul în PNL, chiar dacă realitatea sună cam așa cum e rezumată mai sus!

Ca și concluzie trebuie să lămuresc foarte pe scurt de ce în acest episod se leagă o nouă SESIZARE PUBLICĂ de mesajul către membrii și simpatizanții PNL BIHOR, mai exact ce elemente pot lega sistemul judiciar și liderii  PNL-ului din politică și administrație locală, județeană și centrală, implicit din ”administrația” Bolojan,

Relație care nu ar trebui să existe, dar există, este reală, funcționează foarte deschis publicului și explicit, care nu poate fi înlăturată în mod obiectiv și care nu poate fi sub nicio formă ignorată ca factor determinant al dictaturii locale a politrucilor (după cum spunea Bolojan) obedienți ”sistemului”,

Din moment ce și PROCURORII GENERALI au fost nominalizați fără concurență la nivel național și apoi numiți în înaltele funcții publice de PNL prin LIBERALUL PREDOIU – evident ca probe citez chiar din articolele publice de presă locală și centrală.

Suspiciunea de protecție ulterioară a acestor politruci bihoreni din PNL asigurată chiar de sistemul polițienesc și judiciar bihorean este mai mult decât posibilă, probabil chiar evidentă în contextul actual, atâta timp cât un ministru liberal coleg de peste 15 ani și apropiat de Bolojan (foști colegi de Guvern și în conducerea executivă a PNL național) a susținut individual și a numit personal un PROCUROR ADJUNCT al României din Bihor…despre care putem spune răspicat și cu dovezi publice de altfel, că este foarte probabil să fi beneficiat de o anumită recomandare sau chiar propunere politică explicită, având în vedere modul de selecție și de numire din partea omului politic liberal CĂTĂLIN PREDOIU; că doar nu a fost niciun concurs național sau vreo selecție din zeci sau sute de candidați procurori, ci a fost doar o susținere a unei singure nominalizări pe post și apoi o numire politică din partea liberalului CĂTĂLIN PREDOIU; că dacă era o numire profesională pe un post suprem în magistratură, atunci se impunea o concurență aferentă cu o participare numeroasă de procurori competenți și independenți din toată România, care să se înscrie și care să participe la probele profesionale, dintre care bihoreanul să fi ieșit cel mai bun! Atunci nu mai era nicio bănuială că POLITICIANUL PREDOIU ar fi putut acoperi niște anumite interese politice …locale!

Doar așa se nasc lideri corupți precum CARP și BIRTA, împotriva cărora nu se ridică nimeni, puterea lor venind tocmai din compromisul politic și judiciar al ”sistemului”!

 ”Sistemul” ajunge până la favorurile pe care le dă carnetul de partid PNL, care poate obține o slujbă bună în spitalele din Oradea conduse de Carp, ca apoi cel astfel angajat devenind sodatul perfect în ”armada” liderilor CARP și BIRTA.

Câteva amănunte sunt ignorate de acești politicieni mărunți: populația devine tot mai greu de păcălit, cu atât mai mult în aceste vremuri de criză în care o familie face performanță financiară de neimaginat rezistând fără împrumuturi de la un salariu la altul! 

Viața e tot mai scumpă, băncile tot mai înfometate, iar oamenii tot mai săraci…și mai bolnavi!

Aici se închide cercul, când SPITALUL JUDEȚEAN este fără bani, tras într-o criză umană fără precedent, condus printr-o conjunctură absolut fantasmagorică de CARP GHEORGHE susținut prin corupție de BIRTA și complicii lor!

Solicit din nou PARCHETELOR, POLIȚIEI, tuturor Instituțiilor abilitate, ca să-l extrageți pe pensionarul CARP GHEORGHE din funcția deținută ILEGAL, în plus fiind INCOMPATIBIL și în CONFLICT DE INTERESE la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor al cărui REPREZENTANT LEGAL se consideră, în cel mai fantezist mod posibil începând cu data de 1 aprilie 2022!

PNL BIHOR trebuie să-și cunoască pe deplin liderii, întreaga ”administrație” Bolojan, conștientizând că lupta politică odată câștigată la modul absolut împotriva celorlalte partide politice din Bihor nu înseamnă asuprirea populației în interes de grup și risipirea banului public, nu înseamnă aducerea corupției la nivel de normalitate în sănătatea bihoreană, nicidecum tolerarea ideilor plăsmuite de imaginația rătăcită a pensionarului CARP GHEORGHE, pe care l-au îmbătat …aburii puterii!

PNL Bihor trebuie să se scape de corupți, e musai să reînceapă să respecte oamenii, în loc de pasarele și centuri să înceapă să construiască spitale și cămine de bătrâni, iar odată cu apunerea administrației Bolojan să poată sprijini comunitatea prin proiecte necesare populației! 

Nu pasajele subterane sau supraterane și parcurile ori piațetele fără arbori, ci proiectele sociale care să sporească în Oradea calitatea vieții nu prin street food festival, ci prin a nu se mai percepe șpaga în spitale și a se ajunge ca respectul pentru pacienți să fie total, ori prin sporirea standardului universitar de profil,

Vor face ca PNL Bihor să se poată lăuda cu realizările politice și administrative din Oradea și din Bihor,

Nicidecum cu numărul de bugetari din aparatul politic participant la fiecare manifestare de partid, mai exact PNL Bihor fiind acum majoritar un partid de cadre angajate la STAT prin grija administrației PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacian Foncea
Dacian Foncea

Alte articole