Skip to main content

Episodul VIII: Primarul Bolojan a fost din nou păcălit de Ministrul Sănătății de Bihor Carp Gheorghe

| Dacian Foncea |

Spectacolul începe din nou. Dăm cu toții live-uri pe facebook. Așteptăm noutățile COVID. Primarul Bolojan începe să ia măsurile necesare de a dota spitalele orădene. Deși investiții în dotări, echipamente și aparatură medicală, trebuiau realizate de ani buni, e bine că a început să miște lucrurile. Chiar dacă vor veni înapoi acești bani din programul european care sprijină lupta anti-COVID, e bine că Municipalitatea se implică. Dar ar trebui cu bani mai mulți, poate zeci de milioane! E vorba de un județ, de o regiune, pe care Oradea o poate deservi! Cu alocări semnificative, nu 1,5 milioane euro de spital! Ca de fiecare dată, Coordonatorul tuturor spitalelor din Bihor, Carp Gheorghe, nu ne spune nimic…evident, nimic important. Contează doar prezența…imaginea.

NU ne mai prostiți, Domnule Primar, dar mai ales NU vă mai lăsați păcălit de Managerul Carp!

Lăsați-l pe Carp la locul lui de muncă! Nu aveți Dvs. nevoie să vă faceți imagine cu  Carp Gheorghe în biroul de Primar, chiar dacă este pandemie, izolare și carantină! Sau dacă intenția este doar de a ”bascula” spre Carp Gheorghe autoritate și să-i delegați informal, prin video-uri din biroul Primarului, imagine și încredere a populației, nu-s suficiente aceste apariții live din biroul 101 al Primăriei! Degeaba încercați să îl ajutați Dvs!

Biroul Primarului Municipiului Oradea, de la etajul 1, face parte dintr-o Instituție reprezentativă a comunității, nu trebuie  să fie văzut doar ca o rampă de lansare pentru un fost viceprimar dat afară din aceeași Instituție la final de an 2011. L-ați reevaluat cumva între timp, Domnule Primar?

Seneca spunea:

”Între acestea, drumul m-a învățat cât de multe lucruri de prisos avem și cât de ușor am putea lepăda prin judecată acele lucruri, pe care, dacă (ni) le ia vreodată necesitatea, nu simțim că ne-au fost luate.”

La această ultimă apariție live pe facebook la masa de ședințe a Primarului, pe un scenariu de  final de episod pandemic,  cel mai probabil urma să se anunțe câte mii sau zeci de mii de bihoreni a salvat Carp Gheorghe,  cât de important a fost să fie numit Coordonator al tuturor spitalelor bihorene. Salvatorul Bihorului este live! A reușit ceea ce n-au reușit italienii, spaniolii, englezii, și nici nemții!

Dar, Divinitatea a dejucat acest scenariu, iar Dumnezeu i-a ajutat pe bihoreni să aibă înțelepciunea și grija de a nu ajunge în spital, care nu avea cum să le salveze viața dacă incidența îmbolnăvirilor depășea un număr care să determine loturi de peste 20 de pacienți în ATI. Ministrul Nelu Tătaru ne tot spune de vreo două săptămâni că suntem pe platou și că am avut o mare șansă că oamenii au respectat izolarea, sistemul sanitar nefiind pus în situația de a alege în secțiile de ATI care pacient primește ventilator  (nespus de puține față de necesarul populației) și care nu are posibilitatea de a beneficia de ventilație mecanică. Aseară, Ministrul de Interne mulțumea și el populației că a stat în izolare și așa s-a temperat molima.

Totuși, pentru a compensa această lipsă contextuală de calificare ”eroică” a Coordonatorului Carp Gheorghe, care musai trebuie să marcheze cumva semnificativ finalul de izolare, apare  idolatrizat  în ziarul Crișana și simultan aproape, nominalizat pe facebook, într-o odă închinată de trei medici din Municipal bravilor conducători ai Oradiei, Bihorului. Nu e neapărat o problemă de analizat numele celor trei medici intervievați, ”evident la întâmplare”, dar aceștia aveau obligația morală să dea numele tuturor colegilor lor de suferință – pe tabel nominal în ordine alfabetică, pe listă, dar au preferat să se laude între ei…și să laude ”șefimea”; TOȚI MEDICII DIN MUNICIPAL DIN LINIA ÎNTÂI ÎȘI FAC TREABA! Problema este alta: de ce cred actualii șefi că este nevoie pe piață (în mass-media, pe rețelele de socializare) de atâtea ODE ale marilor și bravilor noștri conducători contemporani!? Unul, cel mai important în lupta anti-COVID, Ministrul…Carp, apare nominal! Cum să nu apară, doar e Coordonator! Ce coordonează? Cum se îmbracă în echipament de protecție colegii medici, asistenți, infirmieri, încât să nu fie îmbolnăviri COVID în spital? Dacă piloții au avut o aterizare reușită cu chinezăriile?

Ministrul Sănătății de Bihor, Carp Gheorghe, ține sub  papuc nu numai parte importantă din PNL, fiind primvicepreședinte al PNL Bihor (că doar postul de Manager la Județean îi este extrem de folositor când primarii din județ sună pentru a interveni pentru cetățenii din comunele ș i orașele lor, că parcă boala sau accidentul s-ar atenua dacă managerul sună medicul curant…), ci aproape  toată suflarea medicală din Oradea. Cei care-i sunt obedienți sunt importanți în sistem, cei care i se opun, ridică vocea sau cel puțin îndrăznesc să nu se supună, sunt terminați. După ce l-a convins pe Primarul Bolojan să-l execute pe Foncea a băgat groază în sistemul medical bihorean. Adică, Ministrul Sănătății de Bihor a dmonstrat că poate da la o parte cu oricine, din moment ce cu un minim efort l-a scos înafara jocului și pe Managerul de la Municipal doar inventând minciuni în fața lui Bolojan. Ești MARE…Ministru de Bihor, evident!   

Eu știu demult răspunsul la întrebarea de mai sus, de ce are Carp nevoie de ODE. De aceea nu am putut accepta niciodată obiceiul ăsta prost pe care îl adoră șefimea: dacă nu lauzi, dacă nu aplauzi, măcar să taci! Nu am tăcut  niciodată, pentru că așa trebuia, pentru că așa puteau ei să-și facă treaba! Și știu că în perioada următoare vor fi mulți bihoreni și orădeni care nu vor mai tăcea, sătui de minciuna celor care vor să ne prostească zi de zi. Evident că noi, cei care acum nu tacem, încercăm să conștientizăm concetățenii că puterea de a se salva, puterea de a decide, capabilitatea de a deveni independenți de ode, stă în mâna fiecăruia. Eu sunt departe de a putea avea pretenția că știu și că pot arăta adevărul, dar caut în fiecare moment să susțin și să promovez dreptatea. Ce e drept? E drept să nu ne mai lăsăm prostiți, să nu mai îngenunchem în fața celor care vor să ne prostească, să nu ne mai lăsăm amăgiți cu nimicnicia cu care suntem agresați vizual zi de zi! E drept să ne cerem drepturile la sănătate, la o justiție dreaptă, la un trai fără minciună! E drept să nu mai lăsăm șmecherașii să manipuleze opinia publică! E obligatoriu să ne implicăm fiecare! Cum? Vorbind, scriind, postând, spunând ceea ce știm, ceea ce am trăit și ceea ce vrem pentru noi și copiii noștri.

Carp l-a mințit pe Primarul Bolojan, ori de câte ori a avut ocazia, favorizându-și acoliții! Dar, orădenii mai au o șansă MARE: Carp mai are fix un an până se pensionează. Pe urmă, se vor întâmpla multe: medicii vor scăpa de sub papucul lui Carp, obediența față de Carp nu va mai fi obligație de serviciu. Lingăii lui Carp nu vor mai fi la putere în spitalele orădene, doar pentru că au interese comune. Nu va mai fi Carp în sistem. GATA! Iese la pensie. Dar, acest ultim an de carieră managerială și politică a lui Carp în spitalele orădene și la PNL, este dificil pentru sistemul public de sănătate. Carp controlează tot, cu sprijin transpartidic. Nu vedeți că nu a avut nimeni curaj să vorbească vreodată critic despre Carp? Direct, evident, nu cotit…

Azi, voi demonstra încă o dată (dacă mai era cazul), pe acte, pe lege, cum l-a mai păcălit încă o dată Ministrul…Carp pe Primarul Bolojan:

Domnule Primar Ilie Bolojan

De ce ascultați orbește ”sfaturile” Ministrului Sănătății de Bihor, Carp Gheorghe, și nu verificați anterior niște adevăruri? De ce aprobați sume colosale pentru construirea de parcări ale Județeanului expropriind concetățeni din bani publici? De ce aprobați bugetele Județeanului cuprinzând proiectele de investiții cu construcții care în viitorul apropiat nu vor putea deservi populația Bihorului decât în mod limitat? Exemplific, chiar dacă am mai spus, cu riscul că mă repet: dacă Oradea, Doamne ferește, va avea un accident colectiv cu victime multiple, cu 15-20, poate chiar 30 de victime, autospecialele SMURD și ale Pompierilor nu vor putea avea acces să aducă simultan și în timp real pacienții grav răniți la UPU Judeanului. Fiindcă străzile Pasteur și Doja, dar mai ales locația Județeanului, nu permit această mobilizare de forțe. Spitalul Județean nu mai trebuie să înghită bugetul public al orădenilor. Nu mai trebuie să ascultăm orbește un manager care iese obligatoriu prin lege la pensie anul viitor, ca apoi noi toți ceilalți, încă vreo 30 de ani să ne batem capul cum rezolvăm probleme create pe picior de plecare de Ministrul Sănătăți de Bihor, Carp Gheorghe.

Sistemul sanitar orădean are alte priorități decât parcarea de la Județean și mutarea birourilor în spital!

                Nu mai aprobați propuneri de bugete, nu mai persistați în compromis când vine vorba de idei și sugestii din partea Managerului Carp! Din păcate pentru colectivul medical care contează în această entitate medicală atât de importantă  la nivel național chiar și esențială Bihorului, Județeanul nu este un exemplu de top în România, nu este un model managerial de urmat, nici măcar de susținut în actuala abordare!

                În noiembrie anul trecut Managerul Carp, în complicitate cu Directorul Direcției Economice din Primărie Florea Eduard, se lăuda că are peste 6 milioane de euro execedent bugetar la Județean, provenit din ultimii 6 ani. Unde sunt acei bani din moment ce acum cere și primește pentru un spital care nu are COVID sau cel puțin nu ar trebui să aibă, 1,5 milioane de euro din banii orădenilor, cu destinația dotare anti-COVID? De ce nu verificați înainte ceea ce dispuneți, deoarece vorbe spuse și cifre aruncate de Managerul Carp pot ascunde grave încălcări ale legii? Dacă într-adevăr avea acei bani ca excedent, s-au încălcat grav prevederile din articolul 2 al Legii drepturilor pacienților, care spune că  ”pacienții au dreptul la îngrijiri de cea mai înaltă calitate de care societatea dispune, în conformitate cu resursele umane, financiare și materiale”. Mai exact, Județeanul a făcut economii pe seama pacienților, ca să poată construi după 5-6 ani de acumulare, birouri și parcări.

Domnule Primar Ilie Bolojan,

Dumneavoastră ați auzit cumva sau sunteți informat pe surse că la Județean nu se mai duce mâncare de acasă pacienților? Poate doar în vreme de carantină, dar în rest se duc chiar și medicamente. Ați auzit cumva să nu se mai dea șpagă?  De ce spun de șpagă? Pentru a-i mai rușina încă o dată pe cei care iau șpagă, dar în același timp să amendez o politică managerială care nu dă tichete de vacanță deși are execedent, doar pentru a ține banii pentru construcția de birouri și parcări.

Dacă tot suntem la acest capitol este semnificativ să aduc în atenție un episod mârșav din managementul județeanului lui Carp, ca să vedeți că sunt pățit cu Managerul Carp și, când spun că vă păcălește din nou, am experiența necesară, îl cunosc.

În luna mai a anului trecut, Managerul Carp m-a sunat și mi-a propus să avem aceeași politică de personal și la Municipal și la Județean: să nu dăm alte avantaje în contractul colectiv de muncă decât  acordă Județeanul, să nu dăm sporuri pe care nu le poate da Județeanul, să nu acordăm tichete de vacanță în 2019, că nu are bani pentru așa ceva.  Asta era acum un an, încă bugetul de venituri și cheltuieli nu era aprobat. Am convenit împreună să mergem pe această linie unitară. Cunoscând modul înșelător de abordare al Managerului Carp, am menținut totuși ca prevedere bugetară suma pentru tichetele de vacanță, ceea ce evident se poate verifica pe acte.Mai prin septembrie/octombrie, surpriză! Pe când pregătea minciunile despre mine la Primarul Bolojan,  Managerul Carp (pentru a mă discredita în fața angajaților) a dat tichete de vacanță unei părți din personalul medical auxiliar din Județean, deși legea nu permite această discriminare (sau se dă la toată lumea sau nu se acordă defel, cu rezerva că unii pot renunța ca voință proprie) . Municipalul avea prevăzută în buget suma respectivă, dar prioritățile bugetare, de comun acord cu Managerul Carp de la Județean, erau de funcționare a spitalului și nu de acordare a tichetelor de vacanță.  

Totuși, în politica bugetară a Municipalului, am mers pe ideea că dacă vom reuși să  acumulăm veniturile necesare până la 31.12.2019, vom acorda cei peste 1 milion de lei pentru tichete de vacanță. După cum se poate vedea din execuția bugetară afișată pe site-ul Municipalului în urma sesizării mele dintr-un episod anterior de pe blog, au rămas sume neangajate la nivelul bugetar al Municipalului, care puteau avea destinația de tichete de vacanță. De ce nu s-au acordat aceste tichete de vacanță, chiar dacă erau bani în buget și exista aprobare în buget pentru acordarea tichetelor pe tot parcursul anului 2019, trebuie să dea seamă pentru asta conducătorii din 31.12.2019. Și așa am mai descifrat încă un mit: de ce nu a dat Foncea tichete de vacanță în Municipal în 2019. Pe de o parte, s-a mers pe o politică unitară cu Județeanul, care a defectat convenția comună doar pentru imagine (acordând discriminatoriu tichetele de vacanță), iar pe de altă parte managementul interimar al Municipalului din decembrie 2019 trebuia să acorde tichetele de vacanță, nu să treacă cu excedent bugetar în 2019!

Domnule Primar,

Ăsta a fost un episod prin care pot sublinia că știu modul de lucru înșelător al Managerului Carp, de aceea, Domnule Primar, vă sesizez ori de câte ori este necesar să aveți grijă să nu mai fiți păcălit de Carp.

Ați fost informat cumva că la Județean bihorenii se bucură de un act medical de cea mai înaltă calitate, așa cum impune legea? Pentru că, analizând foarte riguros textul de lege, dacă la Județean au rămas ca nefolositori, excedentari, vreo 6 milioane de euro (în total, an de an, de 6 ani încoace), înseamnă că actul medical este ireproșabil în mod continuu cel puțin de 6 ani încoace, condițiile de cazare, hrană, îngrijire sunt la un nivel de invidiat pe standarde europene, dar noi, bihorenii, nici nu ne dăm seama de asta. Să fie bihorenii prea exigenți cu Județeanul? Să ceară pacienții prea mult dacă cer un respect minim, decent al dreptului la hrană, la medicație, la curățenie, la igienă, la un act medical performant?

Eu doar am vrut să vă spun că Managerul Carp ”vă joacă” pe mulți! Spitalul pe care îl conduce este unul mizer, cu mult sub standardele minim acceptate de orice cetățean european. Pentru a nu supăra sau a nu deranja excesiv  un colectiv medical care știe toate aceste detalii, îi asigur că și noi știm cine sunt marii doctori și cei de care comunitatea trebuie să aibă grijă în Oradea, precum și cine sunt cei care sunt acoliții lui Carp, care îl sprijină să ascundă adevărul. Cum este posibil să tragi de la gura pacientului, să servești hrana din găleți de pe care a căzut smalțul, de 6 ani încoace, iar cu 6 milioane de euro furați din dreptul pacienților de a avea un act medical de calitate și o îngrijire la standarde, doar ca să faci birouri și parcare, totodată expropriind oameni pe banii orădenilor?!

Nu-i așa, Domnule Primar, că doar ați spus managerilor că dacă fac economii de la actul medical (din banii de la CAS mai exact, așa cum îi știe Primăria) și relocă banii la investiții și Primăria  le stă alături cu finanțare? Păi cum vine asta, să se ia din medicamentele, din hrana, și din calitatea actului medical, numai ca să se facă birouri? Unde este dreptul pacienților de a beneficia de îngrijiri de cea mai înaltă calitate? Când să beneficieze pacientul de aceste îngrijiri de top dacă nu atunci când este suferind  și internat în spital? Peste 10 ani după aceea, când va avea loc de parcare? Analizând documentele  financiar-bugetare, încadrate în cadrul legislativ privind  calitatea actului medical, ar rezulta fără echivoc că spitalul ar avea de toate și pe deasupra și economii de 6 milioane de euro. La Municipal, Domnule Primar, în anul bugetar 2019, banii au ajuns toți în actul medical și de îngrijire al pacientului! Așa cum spune legea! Mai puțin excedentul lăsat de interimari la 31.12.2019, după ce am fost demis. Apropo, pe site-ul Spitalului Municipal actuala conducere interimară a postat, după ce am reclamat că aceștia nu dau dovadă de transparență, execuția bugetară și bilanțul la 31.12.2018, nicidecum la 31.12.2019. Să li se tragă de la emoții…?

Sesizați? E demonstrație efectivă, cu actul normativ la mână, cum se fură dreptul pacientului la sănătate. E o minimă analiză de management sanitar, nimic complex. Vedeți ce greșit procedați din punct de vedere al managementului sanitar, că  luați din norma de hrană, din calitatea tratamentului, din standardele de îngrijie, numai ca să-i mai dați niște bani lui Carp?

Eu mi-am făcut blog ca să arat documente oamenilor, ca să-și cunoască fiecare cetățean drepturile pe care le are ș i să și le ceară. Să-și ia spitalele înapoi! De la medici-vedetă, de la Managerul Carp, de la fiecare VIP local care credea că i se cuvine cu mult mai mult decât spune legea, chiar dacă trebuia să fure dreptul oamenilor la sănătate! Blogul e citit, oamenii sunt interesați și caută dreptatea.

Nu-i mai dați bani pe degeaba Managerului Carp, până nu se respectă legea! Până nu se văd acei bani în calitatea actului medical, măsurată prin gradul nemaipomenit de mulțumire al populației, analizați cu atenție eficiența și oportunitatea pentru fiecare ban investit în Județean. Managerul Carp vă păcălește! Demult!

Așa cum i-a păcălit pe orădeni și pe Primarul Bolojan că face pe bani europeni proiectul  de la Județean (cu chirurgia cardiovasculară) de 3 milioane de euro pe care acum cetățenii trebuie să-l suporte din acest buget de criză a anului 2020,

Așa cum a adus pe banii Municipalității, că probabil și-a cheltuit execedentul deja pe birouri, și nu i-a ajuns pentru chinezăriile aduse cu avioanele,

Doar se satisfac dorințe, pofte și ambiții personale ale Managerului Carp, în ceea ce privește gestionarea banilor publici,

Nu se ține cont de prevederile legale sau de nevoile și prioritățile comunității, grandomania lui Carp înlocuind satisfacerea nevoilor reale de vindecare ale comunității.

Degeaba a adus Municipalitatea și Managerul Carp chinezăriile cu tir-uri și avioane, dacă acei 4 milioane de dolari nu vor fi recuperați din banii europeni! Mai bine se cumpărau din UE, chiar cu ceva mai scump în acel moment (o cantitate mai mică, pentru maxim o lună, că acum prețurile en-gros din Europa sunt similare celor comunicate din acea achiziție grandioasă), dar Oradea primea înapoi cele 4 milioane de dolari prin ajutorul european care era deja lansat când s-au adus acele materiale!

Așa că, cel mai probabil orădenii au mai pierdut 4 milioane de dolari! Sunt bani care puteau fi decontați de UE! Poate, totuși, se mai găsește o soluție de dobândire a eligibilității achiziției pe normative europene. Dar dacă nu s-au realizat procedurile prealabile obligatorii, banii s-au dus. De la orădeni s-au risipit, evident, nu de la Carp, nici din altă parte.  În loc să aibă Oradea în bugetul sănătății 4 milioane de dolari, avem un stoc de două luni de chinezării, la jumate, un sfert, o optime de preț,.., ce mai contează!

Deci, 3 milioane de euro din programul cu inima, 4 milioane de dolari din chinezării, 6 milioane de euro din excedentul furat din calitatea actului medical, vreo 15-20 milioane  de leicât a dat deja în ultimii doi ani Primăria pentru cofinanțare la birouri și parcare, acest ultim 1,5 milioane de euro pentru COVID la Județean, se fac dintr-o dată vreo 18-20 milioane de euro, bani care trebuie expertizați! Aceste sume trebuie controlate! Orădenii trebuie să știe ce se întâmplă cu banii lor! Risipa de bani publici și scoaterea de sume din actul medical pentru a satisface ”prioritățile” lui Carp, trebuie oprite!

Așa cum l-am oprit în a-și ascunde acoliții de la Municipal de COVID.

Prezint mai jos proba scrisă prin care Ministrul Sănătății de Bihor – Coordonator al tuturor spitalelor din Bihor – Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea – Domnul Dr. Carp Gheorghe, extrage secții întregi ale prietenilor lui din Municipal, ducându-le la CFR …degeaba din punct de vedere funcțional medical. Pe urmă, după demersurile mele publice, i-a adus înapoi, ca să scape de acuzații. Gravitatea faptei este colosală! Fapta rămâne, mai ales că a semnat ca Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență documente care reglementează funcționarea Spitalului Municipal, ceea ce pe Legea 95 este o faptă foarte gravă!

Dacă s-ar aplica legea, Carp ar trebui demis imediat din funcția de Manager de la Județean! Așa scrie la lege, dar până la lege…mai este Primarul Bolojan, Consiliul de Administrație, Prefectul, Consiliul Local,…etc. Mai vedem…

Stați liniștiți, că nu e furt de informații nici secrete, nici confidențiale, nici de stare de urgență. Sunt documente cât se poate de publice, care mi s-au adus la cunoștință la unul din termenele de judecată privind suspendarea Dispoziției Primarului de revocare ilegală și abuzivă. Așa câștigă Municipalul încrederea judecătorilor: prin acte ilegale, minciună și fals!

Managerul Spitalului Clinic de Urgență Oradea, Carp Gheorghe, nu avea dreptul legal să emită un astfel de document. Este într-o ilegalitate totală, în stare de incompatibilitate, potrivit prevederilor Legii 95/2006, Articolul 178, alin (1):  Funcția de manager persoană fizică este incompatibilă cu:a) exercitarea oricăror altor funcții salarizate, nesalarizate sau/și indemnizate, cu excepția funcțiilor sau activităților în domeniul medical în aceeași unitate sanitară…;c) exercitarea oricărei activități sau oricărei altei funcții de manager, inclusiv cele neremunerate;d) exercitarea unei activități sau a unei funcții de membru în structurile de conducere ale unei alte unități spitalicești;

Atașez mai jos modul de comunicare al materialului invocat, ca să nu fiți nevoiți să faceți cercetări cu privire la ce complice este infiltrat la accesul la documente. Eu folosesc documentele și erorile manageriale ale inegalabilelor echipe de conducători:

E jalnic modul în care acest Ministru…de Bihor înțelege să facă management sanitar!

De ultimă oră, CARP FACE LEGEA ÎN MUNICIPAL ÎN MOD DIRECT, NEMIJLOCIT!

De aceea a fost necesar să-l alunge pe Foncea, ca să poată lovi în medicii care sunt de bună cuviință, profesioniști, care nu iau șpagă sau poate care nu-l caută, dar au un singur bai: NU SUNT OBEDIENȚI CAUZEI ȘI MANAGERULUI CARP!

CU CE DREPT SE BAGĂ CARP ÎN ORGANIZAREA ȘI FUNCȚIONAREA CENTRULUI ONCOLOGIC DE LA MUNICIPAL? CE PĂZEȘTE CONDUCEREA INTERIMARĂ? SILAGHI NU A SCOS NICIUN CUVÂNT! BURTĂ ȘI CU PLATONA I-AU PUS PE TAVĂ LUI CARP CENTRUL ONCOLOGIC, CA SĂ FACĂ CE VREA EL! ASTA SPUN ONCOLOGII PE CARE CARP I-A ÎNJURAT IERI!

CINE-I DĂ DREPTUL LUI CARP SĂ ÎNJURE MEDICII ONCOLOGI ȘI DE RADIOTERAPIE? CINE SE CREDE CARP? PÂNĂ CÂND? CHIAR E MIEZUL? SĂ-L MAI SUPORTĂM ÎNCĂ UN AN SAU CHIAR TREBUIE LUATĂ O POZIȚIE FERMĂ ȘI DEFINITIVĂ ÎMPOTRIVA MANAGERULUI CARP DE LA JUDEȚEAN?!

Ce părere aveți, Domnule Primar Bolojan?

DUMNEAVOASTRĂ CHIAR ȘTIȚI CE FACE CARP LA MUNICIPAL SAU NICI NU V-AȚI GÂNDIT SĂ AFLAȚI ȘI SĂ VERIFICAȚI? PREFERAȚI SĂ RĂMÂNEȚI ÎN ACELAȘI STADIU CA ÎN 2019: DOAR VORBELE LUI CARP ȘI ALE ACOLIȚILOR LUI?!

DUPĂ CE VEȚI AFLA CE SE ÎNTÂMPLĂ, VĂ VEȚI DA SEAMA ÎNCĂ O DATĂ DE CE TREBUIA SĂ NU MAI FIE FONCEA MANAGER!

Și culmea, Carp are succes…doar mediatic, stați liniștiți! Medicii s-au convins de tot ceea ce am scris.

Până una-alta îi doresc Domnului Carp Gheorghe, omului, La mulți ani cu sănătate, fiindcă săptămâna viitoare împlinește o frumoasă vârstă, care-l apropie cu fiecare zi de pensia mult așteptată de sistemul sanitar. Va fi o petrecere de pensionare foarte reușită,…cea mai reușită și cea mai așteptată, din sistemul sanitar bihorean! Deja începe numărătoarea inversă, e ceva biologic, nu se mai poate opune nici măcar Carp, nici Bolojan. Sistemul sanitar orădean va fi salvat! E firesc!

După cum am spus și într-un episod precedent, să auzim numai de bine despre omul Carp Gheorghe! Nu am nimic personal cu dumnealui, dar ca Manager, Ministru Sănătății…de Bihor, Coordonator…al tuturor spitalelor din Bihor,

Să ne mai lase! Și cu prosteala și cu persiflarea, și cu ”autoritatea” nemaipomenită și ”capabilitatea” managerială ieșită din comun…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacian Foncea
Dacian Foncea

Alte articole