Skip to main content

EPISODUL XII – CARP, TU NICI NU ȘTII, CÂT DE … CERCETATE PENAL SUNT FAPTELE TALE PE LA PARCHETELE LOCALE ȘI CENTRALE!

| Dacian Foncea |

La data de 8 Martie 2020 scriam primul text pe blogul foncea.ro  anticipând printr-o parodie cu dulăi și cu căței ceea ce eram sigur că urmează să se întâmple cu Carp și cu complicii lui din sistemul sanitar orădean, atunci când șăful Carp își face hatârul de a se înfrupta din toate beneficiile aduse pe tavă în fața lui … de căței, de dulăi: după 3 ani s-a adeverit că ”frăția câinilor dispare când arunci între ei un os”; dulăii și cățeii, în curând vor lătra… multe!

Blogul foncea.ro continuă: 

CARP,

TU NICI NU ȘTII, CÂT DE …

CERCETATE PENAL SUNT FAPTELE TALE 

PE LA PARCHETELE LOCALE ȘI CENTRALE!

  • pentru fiecare subiect prezentat mai jos, sunt dosarele penale în cercetare, cu probele aferente depuse procurorilor

Ai subjugat în cel mai spurcat stil mafiot sănătatea din Oradea și Bihor din 2008 încoace, în cele mai critice momente din istoria comunității noastre! 

Ți-ai bătut joc de banii publici care trebuiau să ajungă la pacienții tot mai săraci și mai bolnavi, dar ți-ai satisfăcut întotdeauna vanitatea patologică în detrimentul drepturilor pacienților amărâți! 

De mulți ani lupt să demonstrez nelegiuirile pe care le-ai făcut oamenilor! Te-ai dat ”erou” în ”Orașul faptelor bune”, dar în realitate ești doar un escroc într-un oraș în care oamenii mor cu zile și calitatea actului medical ține doar de conștiința medicului, într-un spital jalnic pe care îl conduci și în care îți bați joc de toți cei care nu te pupă-n cur!

Acum Instituțiile Statului Român te cercetează penal! 

Pentru cauza mea justițiară pe care o port dintotdeauna, tu și acoliții tăi m-ați batjocorit în cel mai mârșav mod posibil în continuu din 2019 încoace, ați promovat public minciuni despre mine și familia mea, pentru a mă decredibiliza și a-mi anula orice pledoarie publică!

Împreună cu gașca ta de Medici-Vedetă (!!!) care ați săvârșit fapte penale pentru care toți sunteți în prezent cercetați penal de Parchetele abilitate, m-ați calomniat prin mass-media și pe rețelele de socializare! 

V-am deconspirat, iar acum veți plăti în fața Justiției ca făptuitori, fiecare după faptele pe care le-ați săvârșit, de la luare de mită, înșelăciune, fals, uz de fals, delapidare, până la ucidere din culpă!

Voi ați crezut că scăpați de pușcărie, înjurându-mă pe mine! 

Au murit nedrept copii și adulți cu zile în Spitalul Municipal și așa le-ați mușamalizat decesele suspecte încât nici aparținătorii lor nu știu că cei dragi s-au prăpădit mai mult din cauza corupției voastre, decât din pricina bolii!

CARP, n-ai crezut că se va ajunge ca LEGEA te ia la întrebări! Nimic întâmplător!

CARP, ar trebui să pleci și SPITALELE MUNICIPALITĂȚII să revină astfel oamenilor! 

Să nu crezi cumva că și acum vei aranja totul, că orădenii vor mai lăsa vreodată vreun ”moștenitor” de-al tău în vreo funcție de conducere a SPITALULUI ”unificat”, care să-ți acopere abuzurile!

Mai întâi va funcționa din nou SPITALUL MUNICIPAL, SPITAL PUBLIC pe care prin fapte penale MAFIA din sănătate și din politica locală l-a desființat ILEGAL!

SPITALELE ORĂDENE NU SUNT ALE POLITRUCILOR, NICI ALE DOCTORILOR CORUPȚI DIN JURUL LUI CARP, CI SPITALELE PUBLICE SUNT ALE OAMENILOR, CARE-ȘI CAUTĂ CU DISPERARE DREPTUL LA SĂNĂTATE!

SPITALUL MUNICIPAL CARE FUNCȚIONA DE PESTE 50 DE ANI A FOST DESFIINȚAT PRIN ACTE DE CORUPȚIE!

TOȚI CEI VINOVAȚI VOR PLĂTI ÎN FAȚA LEGII PENTRU ABUZURILE FĂCUTE!

Acum mai bine de doi ani mă gândeam să-ți comand un tort pentru pensionare, doar pentru că prin plecarea ta începea să se facă dreptate în sistem, acum însă umblu pe la catering ca să îți pregătească doar … un platou de chiftele!

Cei care încep să vină pe la tine acum nu-ți mai aduc CHIVAS de 12 ani, ci îți aduc ceva foarte înspăimântător pentru tine,… aplicarea LEGII,… probabil tot cam pe atâția ani:…12! 

De azi încolo începi să devii doar povestea care rămâne și spune că atunci când ai fost înlăturat s-a făcut dreptate pentru amărâții bolnavi ”fără spate” care n-au banii să se interneze la medicii tăi corupți și șpăgari (care nu se tem de nimeni fiind oamenii tăi!), atunci când molima este mai aprigă și suferința mai disperată, iar pacienții fără sprijin stau la mila destinului pentru un loc în spitalul pe care doar tu și acoliții tăi îl faceți mizerabil (din punct de vedere funcțional-medical, al moralității, al empatiei cu omul aflat la nevoie)! 

Te-am deconspirat, bătrâne CARP, chiar dacă mi-au trebuit 4 ani datorită piedicilor care mi-au fost puse prin fapte de corupție, pe care în mod evident le pot proba, din sistemul sanitar, politic, polițienesc și de justiție din ORADEA, dar există și Procurori și Instituții ale Statului Român care își fac treaba, aceștia fiind singura speranță a orădenilor de a se mai  face vreodată dreptate!

Și cum amenințarea cu LEGEA nu este faptă penală, PENSIONARULE CARP, te asigur că atâta voi scrie Parchetelor până când vei răspunde pentru toate faptele penale pe care le-ai săvârșit împotriva orădenilor!

Să-ți fie rușine pentru mizeriile pe care mi le-ai făcut împreună cu lingăii tăi mediocri cu aere de ”universitari”! 

Tot ceea ce-mi permite legea voi face public și te vei pensiona până la urmă, deoarece ești doar un făptuitor a cărui fapte penale sunt cercetate! Astfel, aducându-te în atenția Parchetelor, am început a spăla mizeriile pe care mi le-ai pus mincinos în cârcă, tu și clanul tău de făptuitori!

Trebuie să pleci, cum nu mai poți fi managerul celui mai mare spital din România! 

Pe LEGE (dacă tu știi ce-i aia!), demult ești doar un pensionar cu multe dosare penale pe cap! 

Instituțiile te pot face celebru de aici încolo! Așa ai vrut întotdeauna, să fii ”eroul” momentului,… iar acum ești pe deplin…EROU! Ai ajuns fix ceea ce ai meritat! 

Vai și amar de ceea ce va rămâne după tine, când Instituțiile de control financiar și de cercetare penală vor fi numărat fiecare bănuț pe care l-ai cheltuit ilegal!

Medicii din Județean, evident vorbesc de MEDICII care contează prin profesionalism și moralitate – și sunt cei mai mulți, ei se știu între ei și cunosc pe îndelete ”atmosfera” Județeanului  – și nicidecum prin abilitățile de a se gudura pentru avantajele date de managementul lui CARP, vor simți libertatea de a servi oamenii potrivit vocației fiecăruia,

nicicând a mai fi dispuși a servi un regim politic și dictatorial instaurat până la patul bolnavului!

CARP, hai pa!  Începi să fii parte din istoria fatalistă a acestui oraș, nedrept chinuit de oportuniștii ca tine! Se va trece apoi și la nivelul următor de justiție …chiar și socială! Procurorii vor hotărâ…next level! Oare cu cine și despre ce va fi?! Să fie vorba de…stăpânul dulăilor sau deocamdată doar…cățeii și dulăii cad în mâna hingherilor? Vedem… Dacă tot vorbim de căței și dulăi, și de stăpânii lor, este evident că în sistem, de ceva timp se mănâncă…rahat de dulău! 

Carp, nu contează ce ai fost, fie…cățel, dulău sau stăpân! ”Osul” primit la București nu te-a mulțumit și ai venit înapoi ca să te înfrupți împreună cu haita ta din banii orădenilor…vorbesc de banii ăia, publici, de la CAS, din bugetul local și ăia europeni, care-i plac la Bolojan! Chiar ne-ai crezut proști pe toți?! 

PS. Urmăresc itinerariul tău de ”retragere”, ca să aflu unde să ți se trimită cadoul de pensionare…știi tu,…chiftelele de care îți vorbeam, de la catering! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacian Foncea
Dacian Foncea

Alte articole